Proteínové vanilkovo-čokoládové gule
- 110g arašidového masla /crunchy/
- 30g vanilkového proteínu /alebo Natural proteín a vanilková esencia/
- 12g ryžového sirupu /alebo agávového či medu/
- 20g 85% čokolády
- 1,5 lyžice orechového oleja /ja som dala z vlašských orechov, ale môže byť aj z lieskových, či semienok slnečnice, alebo tekvice/
Arašidové maslo necháme mierne povoliť vo vodnom kúpeli. Stačí keď je trošku teplé a tekutejšie. Potom pridáme proteínový prášok, ryžový sirup a vidličkou premiešame.
Zmes bude sypká.
Nasekáme čokoládu na väčšie kúsky pridáme k hmote.
Nakoniec vlejeme orechový olej a aj keď sa zmes bude na pohľad tváriť, že sa rozpadá, nie je to tak. Akonáhle si ju dáme do dlane a stlačíme, ostane spojená a budú sa z nej dať tvoriť guľky.
Z tohoto množstva vznikne cca 12ks guliek o hmotnosti 15g.
Stačí ich nechať poriadne vychladnúť a môžu sa konzumovať. Odporúčam spotrebovať do 2-3 dní.
Dobrú chuť...J.
Diskusní téma: Proteínové vanilkovo-čokoládové gule
Nebyly nalezeny žádné příspěvky.