Špenátová frittata s kozím syrom
- Špenát sekaný mrazený, alebo sparený čerstvý
- Kozí syr
- Vajíčka
- Šunka kvalitná
- Strúhaný Eidam
- Paradajky cherry
- Paprika žltá
- Cuketa
- Cibuľa
- Olivový olej
Toto sú ingrediencie použité mnou, samozrejme je na každom čo si zvolí, podľa chuti, nálady a možnosti.
Špenát so zeleninou chvílku podusíme na cibulke, aby zmes pustila vodu, ktorú necháme krátkym varením odpariť. Takto pripravenú zeleniu dáme do zapekacej misky, vystlanej papierom na pečenie a potretým troškou olivového oleja. Na to nasypeme na prúžky nakrájanú šunku, nastrúhaný syr a zalejeme vyšľahanými vajíčkami. Vidličkou to jemne premiešame, aby sa vajíčko dostalo pomedzi zmes a dáme zapiecť na 180-200 stupňov po dobu 35 minút.
Dobrú chuť ... J.
Diskusní téma: Špenátová frittata s kozím syrom
Nebyly nalezeny žádné příspěvky.